Imerco jobs

Se ledige stillinger hos Imerco her

Se ledige stillinger hos Imerco her | Imerco

Der er mange karrieremuligheder i Imerco for dig, som brænder for at arbejde indenfor detailbranchen. Se vores ledige jobs i butik og på hovedkontoret herunder.

Der er mange karrieremuligheder i Imerco for dig, som brænder for at arbejde indenfor detailbranchen. Se vores ledige jobs i butik og på hovedkontoret herunder

Ledige job – Imerco – Jobindex

Ledige job – Imerco | Jobindex

Til vores Imerco Skanderborg Bloms søger vi en salgsassistent, og du vil blive en del af et team på 7 engagerede medarbejdere. Imerco A/S, Skanderborg Jobcenter.

Job i butik I Imerco – Emply

Job i butik I Imerco

Job i vores butikker. Har du en interesse for salg, design og isenkram, vil du i Imerco komme til at sælge produkter inden for køkkenudstyr, borddækning, …

Har du en interesse for salg, design og isenkram, vil du i Imerco komme til at sælge produkter inden for køkkenudstyr, borddækning, gaver og boligtilbehør fra nogle af Danmarks mest kendte brands. Hverdagen i vores butikker byder på mange spændende og afvekslende arbejdsopgaver, så dagene er aldrig helt ens. Hos Imerco er vi mere end 1.600 ansatte. Det betyder, at der er mange forskellige jobmuligheder i vores butikker og på hovedkontoret. Salgsassistent Salgsassistentens arbejdsopgaver spænder bredt og varierer fra salg og service til klargøring af kampagneklar butik samt varemodtagelse, vareopfyldning og dekoration. Salgsleder Som salgsleder er du butikkens ”salgsdynamo” og ansvarlig for kundefokus, salgstræning af kollegaer og kampagneklargøring. Butikschef Det er butikschefens ansvar, at medarbejderne leverer en fantastisk kundeservice, at butikken når sine KPI’er og fungerer både administrativt og personalemæssigt. Distriktschef Distriktschefen har det overordnede ansvar for butikkerne i sit distrikt. Det er distriktschefens rolle, sammen med butikschefen, at følge op på butikkens drift og kundeservice samt sparre med butikschefen rent ledelsesmæssigt. Elev Som elev i Imerco indgår du i butikkens salgsteam på lige fod med dine kollegaer. Det 2-årige elevforløb af en blanding af skoleophold og en dagligdag i butikken, hvor du lærer om salg, drift, dekoration m.m. Læs mere om elevuddannelsen her Juleassistance  I vores travle juleperiode fra oktober til januar søger vi altid friske og smilende juleassistancer, som vil give en hjælpende hånd i butikken. Som juleassistance er din opgave at hjælpe med diverse opgaver, herunder ekspedition af kunder, gaveindpakning, udpakning af varer, vareopfyldning m.m. Tilkaldevikar Som tilkaldevikar i Imerco vil din arbejdstid variere. Dine arbejdsopgaver består af betjening af kunder, vareopfyldning og vareudpakning samt dekoration.

Imerco søges hurtigst muligt – Nye og aktuelle ledige Imerco job

Imerco søges hurtigst muligt – Nye og aktuelle ledige Imerco job – Jooble

Søg efter nye Imerco-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 38.000+ aktuelle jobopslag i Danmark og andre …

Søg efter nye Imerco-jobs. Bekræftede arbejdsgivere. Gratis, hurtig og nem måde at finde et job med mere end 37.000+ aktuelle jobopslag i Danmark og andre lande.

Imerco job – Jobsearch.dk

Imerco job

Se de ledige jobs på listen herunder. Som landets største jobportal har vi samlet alle ledige stillinger til dig. Søg job og find en ledig stilling nu. Held og …

Du har lavet denne søgning: Imerco job. Find dit næste job på Jobsearch.dk – Danmarks store portal for ledige jobs

Salgsassistent til Imerco Aarhus, Vericentret – SimplyJob

Til vores butik i Vericentret i Aarhus søger vi en salgsassistent til en stilling på 30 timer pr. uge. K.

1 Imerco-job i Hovedstaden, Danmark – LinkedIn

23. jan. 2023 — Dagens 1 mest populære job inden for Imerco i Hovedstaden, Danmark. Brug dit faglige netværk til at finde drømmejobbet.

IMERCO HOME SØGER UNGARBEJDER Er… – Næstved …

27. jun. 2019 — Andreas Ploug BredsgaardAndreas ekstra job? 4 yrs Report. Mirka Lauridsen, profile picture.

Karriere og ansættelse hos IMERCO | Indeed.com

Find ud af hvad der fungere godt hos IMERCO fra de personer, som ved det bedst. Få insiderviden om jobs, lønninger, bedst placerede kontorer og ledelse.

Imerco | Stor udvalg af isenkram af høj kvalitet – City Vest

Imerco | Stor udvalg af isenkram af høj kvalitet | City Vest

Slå et smut forbi den store Imerco-butik i Brabrand og lad dig inspirere af butikkens enorme udvalg af isenkram til den kvalitetsbevidste forbruger.

Slå et smut forbi den store Imerco-butik i Brabrand og lad dig inspirere af butikkens enorme udvalg af isenkram til den kvalitetsbevidste forbruger. Kig ind!

Keywords: imerco jobs, imerco job, job imerco, imerco ledige stillinger, job i imerco